Over Wim van der Werf

Mensen die mij kennen zullen ongetwijfeld mijn enthousiasme voor de IT kennen. Bezig met mijn werk kom ik ook allerhande zaken tegen die het delen met anderen waard zijn.

3 reacties op Over Wim van der Werf

 1. Julia Jonker zegt:

  Hallo Wim,

  Zojuist las ik enkele stukken op je website, en de inhoud daarvan wekte mijn interesse. Ik kon zo geen andere gegevens vinden om je te benaderen, vandaar dat ik het als bericht achterlaat. Ik vroeg me af of je ook wel eens artikelen van gasten op je website plaatst. Ik werk voor Dell, en ben op zoek naar een relevante website om een uniek artikel op te publiceren. Dit artikel is gericht op een breed lezerspubliek, en gaat over welke laptopfuncties je nu echt nodig hebt.

  Als je ervoor kiest het artikel op uw website te plaatsen, heeft dit zowel voor Dell als voor je website voordelen. Het artikel biedt je kosteloos unieke content van goede kwaliteit, geschreven door een deskundige die werkzaam is bij Dell. Het artikel wordt ondersteund door onderzoek en daarnaast begeleid met een infographic. Voor Dell zelf is het plaatsen van een artikel op je website goed voor het vergroten van de naamsbekendheid, en verhoogt het de SEO-waarde voor Dell vanwege de links in het artikel.

  Gezien de inhoud op je website, dacht ik dat je wellicht ook geïnteresseerd bent in het plaatsen van een dergelijk artikel. Ik wil je de mogelijkheid geven om een eigen artikel te publiceren, dit kan op de nieuwswebsite van het bedrijf waar ik werkzaam ben (http://www.online-pers.nl/). Als je hier interesse in hebt, geef dit aan, dan zorg ik dat hij geplaatst wordt.

  Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoord ik ze natuurlijk graag.

  Met vriendelijke groeten,

  Julia Jonker

 2. hoi wim wat heb je een leuke site groetjesss

Laat een bericht achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s